BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Facteur d'impact : 1,087 (2020)

André De Kesel

Simon Dibaluka Mpulusu, Félicien Lukoki Luyeye, André De Kesel & Jérôme Degreef
Essais de culture de quelques champignons lignicoles comestibles de la région de Kinshasa (R.D. Congo) sur divers substrats lignocellulosiques
Volume 14 (2010)numéro 3
Jérôme Degreef, Laurent Demuynck, Assumpta Mukandera, Gudula Nyirandayambaje, Benoît Nzigidahera & André De Kesel
Wild edible mushrooms, a valuable resource for food security and rural development in Burundi and Rwanda
Volume 20 (2016)numéro 4
Jérôme Degreef, Bill Kasongo, Elias Niyongabo & André De Kesel
Edible mushrooms, a vulnerable ecosystem service from African miombo woodlands
Volume 24 (2020)Numéro 2

>> Auteur