https://popups.uliege.be/2295-8010 -
- Home
- Volume 37 (2019)
- Numéro 2
Numéro 2
- A. Y. Djagba, B. Bonfoh, G.-K. Dayo, K. Aklikokou & H. Bassowa
Variabilité des caractères morphologiques mesurables de la chèvre Djallonké dans les zones agro-écologiques du Togo
- M. Haro, M. Zongo, A. Soudre, W. Pitala & D. S. Sanou
Caractéristiques du sperme du bouc sahélien au Burkina Faso
- L. Gangbè, H. Agadjihouede & P.A. Laleye
Incubation et éclosion des œufs de la crevette géante d’eau douce Macrobrachium vollenhovenii (Herklots, 1857) en captivité
- A. Abass, L.Olarinde, V. Okoruwa, P. Amaza, W. Awoyale, T. Alabi & M. Ndavi
Drivers of Technical Efficiency in Cassava Processing in Nigeria: Implications for a Commercializing Food Sector
- F. Ekeleme, G. Atser, A. Dixon, S. Hauser, D. Chikoye, P. M. Olorunmaiye, G. Sokoya, J. Alfred, Moses C. Okwusi, D.S. Korieocha, Adeyemi O. Olojede, Toye Ayankanmi & S.T.O. Lagoke
Assessment of Weeds of Cassava and Farmers’ Management Practices in Nigeria
- R. Manishimwe, F. Niyitanga, S. Nsabimana, A. Kabayiza & M-C. Mutimawurugo
Socio-economic and Institutional Factors Influencing the Potato (Solanum tuberosum L.) Production at Smallholder Farmers Level in the Gicumbi District in Rwanda
- M.M. Kwey, J.B. Mukalay, G. Bashizi, M.C. Mulumbati, E.K.L. Mukonzo & L.B. Longanza
Evaluation of the Growth and the Nutritional Status of the Leaves and Roots of Moringa oleifera under the Influence of Organomineral Amendments in Humid Tropical Region
- P. Balloy Mwanza, J.P. Katond & P. Hanocq
Evaluation de la qualité physico chimique et bactériologique des eaux de puits dans le quartier spontané de Luwowoshi (RD Congo)