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- Portada
- Volume 37 (2019)
- Numéro 2
Numéro 2
A. Y. Djagba, B. Bonfoh, G.-K. Dayo, K. Aklikokou & H. Bassowa
Variabilité des caractères morphologiques mesurables de la chèvre Djallonké dans les zones agro-écologiques du Togo
M. Haro, M. Zongo, A. Soudre, W. Pitala & D. S. Sanou
Caractéristiques du sperme du bouc sahélien au Burkina Faso
L. Gangbè, H. Agadjihouede & P.A. Laleye
Incubation et éclosion des œufs de la crevette géante d’eau douce Macrobrachium vollenhovenii (Herklots, 1857) en captivité
A. Abass, L.Olarinde, V. Okoruwa, P. Amaza, W. Awoyale, T. Alabi & M. Ndavi
Drivers of Technical Efficiency in Cassava Processing in Nigeria: Implications for a Commercializing Food Sector
F. Ekeleme, G. Atser, A. Dixon, S. Hauser, D. Chikoye, P. M. Olorunmaiye, G. Sokoya, J. Alfred, Moses C. Okwusi, D.S. Korieocha, Adeyemi O. Olojede, Toye Ayankanmi & S.T.O. Lagoke
Assessment of Weeds of Cassava and Farmers’ Management Practices in Nigeria
R. Manishimwe, F. Niyitanga, S. Nsabimana, A. Kabayiza & M-C. Mutimawurugo
Socio-economic and Institutional Factors Influencing the Potato (Solanum tuberosum L.) Production at Smallholder Farmers Level in the Gicumbi District in Rwanda
M.M. Kwey, J.B. Mukalay, G. Bashizi, M.C. Mulumbati, E.K.L. Mukonzo & L.B. Longanza
Evaluation of the Growth and the Nutritional Status of the Leaves and Roots of Moringa oleifera under the Influence of Organomineral Amendments in Humid Tropical Region
P. Balloy Mwanza, J.P. Katond & P. Hanocq
Evaluation de la qualité physico chimique et bactériologique des eaux de puits dans le quartier spontané de Luwowoshi (RD Congo)