- Accueil
- Volume 26 (2022)
- Numéro 1
Numéro 1
- Sabine Danthine, Aman Paul, Olivia Jansen, Aurélien Ducrey, Aurore Richel, Georges Lognay, Philippe Maesen, Paulin Mutwale Kapepula, Ange Mouithys-Mickalad, Thierry Franck & Michel Frédérich
Prunella vulgaris L. seeds: a promising source of lipids, proteins, and original phenolic compounds presenting high antioxidant and anti-inflammatory activity - Mohamed Lahouel & Safia Belhadj
Morphological variability of the fruits of seven pomegranate (Punica granatum L.) cultivars grown in Messaad region in central Algeria - Quentin Guidosse, Patrick du Jardin, Lee J.T. White, Ludivine Lassois & Jean-Louis Doucet
Gabon’s green gold: a bibliographical review of thirty years of research on okoumé (Aucoumea klaineana Pierre) - Patrice Autfray, Hery Zo Nantainena Rakotofiringa, Philippe Letourmy & Kirsten vom Brocke
Évaluation multicritère et participative de variétés de riz pluvial dans une gamme contrastée d’environnements à Madagascar - Stéphane Saj, Louis Heck & Emma Decayeux
Viabilité de la culture du cacaoyer en Guyane française – approche par simulation - Amaury Gérard, Naomi Barbosa, Sybille Di Tanna & Marianne Sindic
What are the potential sources of on-farm contamination of raw milk butter with Escherichia coli?