BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Factor de impacto: 1,087 (2020)

sécurité alimentaire

Ludovic Temple, Jean Marc Touzard, Moise Kwa, James Boyer & Denis Requier-Desjardins
Comparaison des trajectoires d’innovation pour la sécurisation alimentaire des pays du Sud
Volume 19 (2015)Numéro 1
Pierre Janin
Nouvelles analyses des crises alimentaires en Afrique de l’Ouest
Volume 19 (2015)numéro 3
Marie-Caroline Lecrenier, Aline Marien, Gilbert Berben, Olivier Fumière, Pascal Veys & Vincent Baeten
Survey of animal by-products in feedingstuffs before the reintroduction of processed animal proteins in aquafeed
Volume 23 (2019)Numéro 4
Henri-Joël Dossou, Nestor Ahoyo Adjovi, Gualbert Houéménou, Thomas Bagan, Guy-Apollinaire Mensah & Gauthier Dobigny
Invasive rodents and damages to food stocks: a study in the Autonomous Harbor of Cotonou, Benin
Volume 24 (2020)Numéro 1
André Adjogboto, Dagnon Didier Likpètè, Carole Nadia Adjouavi Sossa-Vihotogbé, Pierre Bienvenue Irénikatché Akponikpè, André Jonas Djènontin, Mohamed Nasser Baco, Rodrigue Vivien Cao Diogo & Kossi Euloge Agbossou
Yield response of African leafy vegetables to combined manure and urea microdosing in West Africa
Volume 27 (2023)Numéro 2
Hermann Yempabou Ouoba, Brigitte Bastide, Sibiry Albert Kabore, Josiane Seghieri & Issaka Joseph Boussim
Structure des populations de Vitellaria paradoxa C.F. Gaertn. (karité) dans les parcs agroforestiers au Burkina Faso
Volume 27 (2023)Numéro 3 : Colloque Agroforesterie en Afrique de l'Ouest

>> Index de mots-clés