BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Impact factor: 1,235 (2018)

nutrition humaine

Aman Paul, Michel Frederich, Roel Uyttenbroeck, Séverin Hatt, Priyanka Malik, Simon Lebecque, Malik Hamaidia, Krystian Miazek, Dorothée Goffin, Luc Willems, Magali Deleu, Marie-Laure Fauconnier, Aurore Richel, Edwin De Pauw, Christophe Blecker, Arnaud Monty, Frédéric Francis, Éric Haubruge & Sabine Danthine
Grasshoppers as a food source? A review
Volume 20 (2016)Numéro spécial 1 : AgricultureIsLife
Jérôme Degreef, Laurent Demuynck, Assumpta Mukandera, Gudula Nyirandayambaje, Benoît Nzigidahera & André De Kesel
Wild edible mushrooms, a valuable resource for food security and rural development in Burundi and Rwanda
Volume 20 (2016)numéro 4

>> Index de mots-clés