BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Facteur d'impact : 1,087 (2020)

agrobiodiversité

Séverin Hatt*, Sidonie Artru*, David Brédart, Ludivine Lassois, Frédéric Francis, Éric Haubruge, Sarah Garré, Pierre M. Stassart, Marc Dufrêne, Arnaud Monty & Fanny Boeraeve
Towards sustainable food systems: the concept of agroecology and how it questions current research practices. A review
Volume 20 (2016)Numéro spécial 1 : AgricultureIsLife
Cathy Clermont-Dauphin, Moussa N’dienor, Louise Leroux, Halimatou. S Ba, Frans Bongers, Christophe Jourdan, Olivier Roupsard, Frédéric C. Do, Laurent Cournac & Josiane Seghieri
Faidherbia albida trees form a natural buffer against millet water stress in agroforestry parklands in Senegal
Volume 27 (2023)Numéro 3 : Colloque Agroforesterie en Afrique de l'Ouest

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