BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Impactfactor: 1,087 (2020)

food safety

Robert Oger, Alain Krafft, Dominique Buffet & Michel Debord
Geotraceability: an innovative concept to enhance conventional traceability in the agri-food chain
Volume 14 (2010)numéro 4
Ine van der Fels-Klerx, Paul Römkens, Eelco Franz & Leo van Raamsdonk
Modeling cadmium in the feed chain and cattle organs
Volume 15 (2011)numéro spécial 1
Laurent Delhalle, Georges Daube, Ysabelle Adolphe, Sébastien Crevecoeur & Antoine Clinquart
Les modèles de croissance en microbiologie prévisionnelle pour la maitrise de la sécurité des aliments (synthèse bibliographique)
volume 16 (2012)numéro 3
Elise N’Guessan, Thérèse Godrie, Juliette de Laubier, Sybille Di Tanna, Mélanie Ringuet & Marianne Sindic
A survey of bacteria found in Belgian dairy farm products
Volume 19 (2015)numéro 4
Amaury Gérard, Naomi Barbosa, Sybille Di Tanna & Marianne Sindic
What are the potential sources of on-farm contamination of raw milk butter with Escherichia coli?
Volume 26 (2022)Numéro 1

>> Index by keyword