BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Impact factor: 1,087 (2020)

crop residues

Nicolas Ouédraogo, Aly Savadogo, Marius K. Somda, Cheikna Zongo & Alfred S. Traore
Essai de production de protéines d’organismes unicellulaires par des souches de levures à partir de résidus de tubercules de patate douce et d’igname
volume 16 (2012)numéro 4
Aboulkacem Lemtiri*, Florine Degrune*, Sophie Barbieux, Marie-Pierre Hiel, Marie Chélin, Nargish Parvin, Micheline Vandenbol, Frédéric Francis & Gilles Colinet
Crop residue management in arable cropping systems under temperate climate. Part 1: Soil biological and chemical (phosphorus and nitrogen) properties. A review
Volume 20 (2016)Numéro spécial 1 : AgricultureIsLife
Marie-Pierre Hiel, Marie Chélin, Nargish Parvin, Sophie Barbieux, Florine Degrune, Aboulkacem Lemtiri, Gilles Colinet, Aurore Degré, Bernard Bodson & Sarah Garré
Crop residue management in arable cropping systems under a temperate climate. Part 2: Soil physical properties and crop production. A review
Volume 20 (2016)Numéro spécial 1 : AgricultureIsLife

>> Index by keyword