BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Impact factor: 1,235 (2018)

Yves Beckers

Éric Froidmont, Bernard Wathelet, Yves Beckers, Jean Michel Romnée, Frédéric Dehareng, José Wavreille, Olivia Schoeling, Valérie Decauwert & Nicole Bartiaux-Thill
Improvement of lupin seed valorisation by the pig with the addition of a-galactosidase in the feed and the choice of a suited variety
volume 9 (2005)
Sabrina Vandeplas, Christopher Marcq, Robin Dubois Dauphin, Yves Beckers, Philippe Thonart & André Théwis
Contamination of poultry flocks by the human pathogen Campylobacter spp. and strategies to reduce its prevalence at the farm level
volume 12 (2008)numéro 3
Raja Chalghoumi, Yves Beckers, Daniel Portetelle & André Théwis
Hen egg yolk antibodies (IgY), production and use for passive immunization against bacterial enteric infections in chicken: a review
volume 13 (2009)numéro 2
Sabrina Vandeplas, Robin Dubois-Dauphin, Rodolphe Palm, Yves Beckers, Philippe Thonart & André Théwis
Prevalence and sources of Campylobacter spp. contamination in free-range broiler production in the southern part of Belgium
Volume 14 (2010)numéro 2
Elisabeth Jérôme, Yves Beckers, Bernard Bodson, Christelle Degard, Christine Moureaux & Marc Aubinet
Stockage de carbone et flux de gaz à effet de serre en prairie (synthèse bibliographique)
Volume 17 (2013)numéro 1
Yves Beckers
L’équilibre des rations alimentaires des bovins : quelques pistes pour améliorer l’efficience azotée
Volume 17 (2013)numéro spécial 1
Christophe Vandenberghe, Jean-Pierre Destain, Yves Beckers, Bernard Bodson, Mathieu Deneufbourg, Marc De Toffoli, Isabelle Dufrasne, Jean-Pierre Goffart, Benoît Heens, François Henriet, Richard Lambert, Morgan Abras, Didier Stilmant & Jean Marie Marcoen
Évaluation du troisième Programme de Gestion Durable de l’Azote en agriculture. Recommandations en matière de règlementations et de recherches scientifiques
Volume 17 (2013)numéro spécial 1
Christopher Marcq, André Théwis, Daniel Portetelle & Yves Beckers
Refinement of the production of antigen-specific hen egg yolk antibodies (IgY) intended for passive dietary immunization in animals. A review
Volume 17 (2013)numéro 3
Sylvanus D. P. Odjo, Paul K. Malumba, Yves Beckers & François Béra
Impact of drying and heat treatment on the feeding value of corn. A review
Volume 19 (2015)numéro 3
Sophie Herremans, Virginie Decruyenaere, Yves Beckers & Éric Froidmont
Oak or chestnut tannin dose responses on silage pH, proteolysis and in vitro digestibility in laboratory-scale silos
Volume 23 (2019)Numéro 2

>> Auteur