BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Facteur d'impact : 1,087 (2020)

Georges Daube

Laurent Delhalle, Georges Daube, Ysabelle Adolphe, Sébastien Crevecoeur & Antoine Clinquart
Les modèles de croissance en microbiologie prévisionnelle pour la maitrise de la sécurité des aliments (synthèse bibliographique)
volume 16 (2012)numéro 3
Rosette Kabwang a Mpalang, Mireille Kakubu a Mpalang, Clarence Mukeng Kaut, Raphaël Boreux, Pierrette Melin, Faustin Khang'mate Akir Ni Bitiang, Georges Daube & Patrick De Mol
Bacteriological assessment of smoked game meat in Lubumbashi, D.R.C.
Volume 17 (2013)numéro 3
Amaury Gérard, Soundous El-Hajjaji, Els Van Coillie, Azeddine Bentaib, Georges Daube & Marianne Sindic
Survey on the prevalence of Listeria monocytogenes in Belgian artisanal cheeses
Volume 24 (2020)Numéro 3

>> Auteur