BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Impact factor: 1,087 (2020)

acide gras

Jean-Noël Mputu Kanyinda, Céline Pierart, Jacqueline Destain, Philippe Noki & Philippe Thonart
Impact du séchage sur la viabilité de Pseudomonas fluorescens (synthèse bibliographique)
Volume 18 (2014)Numéro 1
Purna Bhadra Kandel, Nicolas Gengler & Hélène Soyeurt
Assessing variability of literature based methane indicator traits in a large dairy cow population
Volume 19 (2015)Numéro 1
Babacar Ndir, Georges Lognay, Bernard Wathelet, Colette Cornelius, Michel Marlier & Philippe Thonart
Composition chimique du nététu, condiment alimentaire produit par fermentation des graines du caroubier africain Parkia biglobosa(Jacq.) Benth.
Volume 4 (2000)Numéro 2
Mostafa El-Sheekh, Abd El-Fatah Abomohra, Metwally Abd El-Azim & Reda Abou-Shanab
Effect of temperature on growth and fatty acids profile of the biodiesel producing microalga Scenedesmus acutus
Volume 21 (2017)Numéro 4
Gwendoline Gravé, Zephirin Mouloungui, Muriel Cerny, Éric Lacroux, Jean-François Fabre, Romain Valentin & Othmane Merah
Effect of year of cultivation on the oil content and fatty acid composition of chia seeds (Salvia hispanica L.) grown in France
Volume 27 (2023)Numéro 1

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