BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Impact factor: 1,087 (2020)

fruit trees

Tiby Guissou , Amadou Hamadoun Babana, Kadidia Bibata Sanon & Amadou Moustapha Ba
Effects of arbuscular mycorrhizae on growth and mineral nutrition of greenhouse propagated fruit trees from diverse geographic provenances
Volume 20 (2016)Numéro 3
Fanta Reine Sheirita Tiétiambou, Anne Mette Lykke, Urbain Dembélé, Abdelkader Aït El Mekki, Gabin Korbéogo & Amadé Ouédraogo
Analyse organisationnelle et économique de la chaine de valeur du savon produit artisanalement à partir d’huile de Carapa procera DC. au Burkina Faso
Volume 24 (2020)Numéro 4
Darly Rodrigues Pompeu, Audrey Pissard, Hervé Rogez, Pascal Dupont, Marc Lateur & Vincent Baeten
Estimation of phenolic compounds and antioxidant capacity in leaves of fruit species using near-infrared spectroscopy and a chemometric approach
Volume 25 (2021)Numéro 2
Akouloukihi Damien Tchatcha, Vlad Mureșan, Andriano Jospin Djossou, Adriana Păucean, Fidèle Paul Tchobo, Andruța Mureșan, Frédéric Houndonougbo & M. Mohamed Soumanou
Detarium microcarpum Guill. & Perr. fruit properties, processing and food uses. A review
Volume 26 (2022)Numéro 3

>> Index by keyword