Robin Dubois-Dauphin
- Michel Bakar Diop, Michel Bakar Diop, Robin Dubois-Dauphin, Emmanuel Tine, Abib Ngom, Jacqueline Destain & Philippe Thonart
- Bacteriocin producers from traditional food products
- Volume 11 (2007)numéro 4
- Ana Aguilar Galvez, Robin Dubois-Dauphin, Hakim Ghalfi, David Campos & Philippe Thonart
- Description of two Enterococcus strains isolated from traditional Peruvian artisanal-produced cheeses with a bacteriocin-like inhibitory activity
- volume 13 (2009)numéro 3
- Sabrina Vandeplas, Robin Dubois-Dauphin, Rodolphe Palm, Yves Beckers, Philippe Thonart & André Théwis
- Prevalence and sources of Campylobacter spp. contamination in free-range broiler production in the southern part of Belgium
- Volume 14 (2010)numéro 2
- Ibourahema Coulibaly, Robin Dubois-Dauphin, Sabine Danthine, Lamia Majad, Thami Mejoub, Jacqueline Destain, François Béra, Jean-Paul Wathelet & Philippe Thonart
- Techniques de séchage des starters lactiques et mécanismes affectant la viabilité cellulaire suite à la lyophilisation
- Volume 15 (2011)numéro 2
- Ana Aguilar-Galvez, Robin Dubois-Dauphin, Jacqueline Destain, David Campos & Philippe Thonart
- Les entérocoques : avantages et inconvénients en biotechnologie (synthèse bibliographique)
- volume 16 (2012)numéro 1
>> Auteur