BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Facteur d'impact : 1,087 (2020)

West Africa

Sébastien Adjolohoun, Jérôme Bindelle, Claude Adandédjan & André Buldgen
Some suitable grasses and legumes for ley pastures in Sudanian Africa: the case of the Borgou region in Benin
volume 12 (2008)numéro 4
Philippe Bouché, Philippe Lejeune & Cédric Vermeulen
How to count elephants in West African savannahs? Synthesis and comparison of main gamecount methods
volume 16 (2012)numéro 1
Mélanie Blanchard, Kalifa Coulibaly, Salifou Bognini, Patrick Dugué & Éric Vall
Diversité de la qualité des engrais organiques produits par les paysans d’Afrique de l’Ouest : quelles conséquences sur les recommandations de fumure ?
Volume 18 (2014)numéro 4
Pierre Janin
Nouvelles analyses des crises alimentaires en Afrique de l’Ouest
Volume 19 (2015)numéro 3
Mahamoudou Koutou, Mamadou Sangaré, Michel Havard, Aurélie Toillier, Lacina Sanogo, Taladidia Thombiano & Davo Simplice Vodouhe
Sources de revenus et besoins d’accompagnement des exploitations agricoles familiales en zone cotonnière ouest du Burkina Faso
Volume 20 (2016)Numéro 1
Arielle Vidal, Amandine Lurette, Marie-Odile Nozières-Petit, Éric Vall & Charles-Henri Moulin
The emergence of agroecological practices on agropastoral dairy farms in the face of changing demand from dairies
Volume 24 (2020)Numéro 3
Fanta Reine Sheirita Tiétiambou, Anne Mette Lykke, Urbain Dembélé, Abdelkader Aït El Mekki, Gabin Korbéogo & Amadé Ouédraogo
Analyse organisationnelle et économique de la chaine de valeur du savon produit artisanalement à partir d’huile de Carapa procera DC. au Burkina Faso
Volume 24 (2020)Numéro 4
Besmer Régis Ahissou, Wendnéyidé Mathieu Sawadogo, Aimé H. Bokonon-Ganta, Irénée Somda & François Verheggen
Integrated pest management options for the fall armyworm Spodoptera frugiperda in West Africa: Challenges and opportunities. A review
Volume 25 (2021)Numéro 3
Oyetounde Djiwa, Hodabalo Pereki & Kudzo Atsu Guelly
Perceptions ethnoculturelles des services écosystémiques rendus par les agroforêts à base de cacaoyer au Togo
Volume 25 (2021)Numéro 3

>> Index by keyword