BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Facteur d'impact : 1,087 (2020)

urea

Geneviève Frick, Sébastien Dubois, Claude Chaubert & Silvia Ampuero
Identification by microscopy and MS-based electronic nose of a fraudulent addition to maize gluten
volume 13 (2009)numéro spécial
Isabelle Dufrasne, Louis Istasse, Richard Lambert, Vincent Robaye & Jean-Luc Hornick
Etude des facteurs environnementaux influençant la teneur en urée dans le lait de vache en Wallonie (Belgique)
Volume 14 (2010)Numéro spécial 1
Isabelle Dufrasne, Émilie Knapp, Louis Istasse, Didier Veselko, Émile Piraux, Vincent Robaye & Jean-Luc Hornick
Influence de facteurs environnementaux influençant la teneur en urée dans le lait de vache en Wallonie et estimation des rejets azotés
Volume 17 (2013)numéro spécial 1
Émilie Knapp, Louis Istasse, Jean-Luc Hornick & Isabelle Dufrasne
Amélioration des bilans d’excrétion d’azote dans deux exploitations laitières de la région wallonne par un suivi raisonné des rations
Volume 17 (2013)numéro spécial 1
Aimé Joseph Nianogo, Suchet Lesperance Louis, Sandra Solaiman, Charles Luanga Ouédraogo & Arthur Siaway
Effect of urea treatment on digestibility and utilization of sorghum straw
Volume 3 (1999)Numéro 2
Carlos Gonçalves, Katrien Bouten, Håkan Emteborg, Joerg Stroka, Christoph von Holst & Ursula Vincent
Determination of urea in compound feed for ruminants: interlaboratory comparison for the validation of the spectrophotometric method in Commission Regulation (EC) No 152/2009
Volume 26 (2022)Special issue : 150 years of CRA-W

>> Index by keyword