fungi
- Allah Antoine Assamoi, Jacqueline Destain & Philippe Thonart
- Aspects microbiologiques de la production par fermentation solide des endo-β-1,4-xylanases de moisissures : le cas de Penicillium canescens
- volume 13 (2009)numéro 2
- Salaheddine Bakkali Yakhlef, Benaissa Kerdouh, Daniel Mousain, Marc Ducousso, Robin Duponnois & Mohamed Abourouh
- Phylogenetic diversity of Moroccan cork oak woodlands fungi
- volume 13 (2009)numéro 4
- Michel Musoni, Jacqueline Destain, Philippe Thonart, Jean-Baptiste Bahama & Frank Delvigne
- Bioreactor design and implementation strategies for the cultivation of filamentous fungi and the production of fungal metabolites: from traditional methods to engineered systems
- Volume 19 (2015)numéro 4
- Jérôme Degreef, Laurent Demuynck, Assumpta Mukandera, Gudula Nyirandayambaje, Benoît Nzigidahera & André De Kesel
- Wild edible mushrooms, a valuable resource for food security and rural development in Burundi and Rwanda
- Volume 20 (2016)numéro 4
- Marjolaine Verscheure, Georges Lognay & Michel Marlier
- Revue bibliographique : les méthodes chimiques d’identification et de classification des champignons
- Volume 6 (2002)Numéro 3
- Jérôme Degreef, Bill Kasongo, Elias Niyongabo & André De Kesel
- Edible mushrooms, a vulnerable ecosystem service from African miombo woodlands
- Volume 24 (2020)Numéro 2
>> Index by keyword