Marc Lateur
- Laurent Jamar, Marc Cavelier & Marc Lateur
- Primary scab control using a “during-infection” spray timing and the effect on fruit quality and yield in organic apple production
- Volume 14 (2010)numéro 3
- Audrey Pissard, Vincent Baeten, Jean-Michel Romnée, Pascal Dupont, Anne Mouteau & Marc Lateur
- Classical and NIR measurements of the quality and nutritional parameters of apples: a methodological study of intra-fruit variability
- volume 16 (2012)numéro 3
- Marc Lateur
- Perspectives de lutte contre les maladies des arbres fruitiers à pépins au moyen de substances naturelles inductrices d’une résistance systémique
- Volume 6 (2002)Numéro 2
- Marc Lateur, Viviane Planchon & Emmanuelle Moons
- Évaluation par l’analyse sensorielle des qualités organoleptiques d’anciennes variétés de pommes
- Volume 5 (2001)Numéro 3
- Charles Populer, Marc Lateur & Christophe Wagemans
- Ressources génétiques et résistance aux maladies des arbres fruitiers
- Volume 2 (1998)Numéro 1
- Audrey Pissard, Vincent Baeten, Pierre Dardenne, Pascal Dupont & Marc Lateur
- Use of NIR spectroscopy on fresh apples to determine the phenolic compounds and dry matter content in peel and flesh
- Volume 22 (2018)Numéro 1
- Darly Rodrigues Pompeu, Audrey Pissard, Hervé Rogez, Pascal Dupont, Marc Lateur & Vincent Baeten
- Estimation of phenolic compounds and antioxidant capacity in leaves of fruit species using near-infrared spectroscopy and a chemometric approach
- Volume 25 (2021)Numéro 2
>> Auteur