BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Impactfactor: 1,087 (2020)

Marc Lateur

Laurent Jamar, Marc Cavelier & Marc Lateur
Primary scab control using a “during-infection” spray timing and the effect on fruit quality and yield in organic apple production
Volume 14 (2010)numéro 3
Audrey Pissard, Vincent Baeten, Jean-Michel Romnée, Pascal Dupont, Anne Mouteau & Marc Lateur
Classical and NIR measurements of the quality and nutritional parameters of apples: a methodological study of intra-fruit variability
volume 16 (2012)numéro 3
Marc Lateur
Perspectives de lutte contre les maladies des arbres fruitiers à pépins au moyen de substances naturelles inductrices d’une résistance systémique
Volume 6 (2002)Numéro 2
Marc Lateur, Viviane Planchon & Emmanuelle Moons
Évaluation par l’analyse sensorielle des qualités organoleptiques d’anciennes variétés de pommes
Volume 5 (2001)Numéro 3
Charles Populer, Marc Lateur & Christophe Wagemans
Ressources génétiques et résistance aux maladies des arbres fruitiers
Volume 2 (1998)Numéro 1
Audrey Pissard, Vincent Baeten, Pierre Dardenne, Pascal Dupont & Marc Lateur
Use of NIR spectroscopy on fresh apples to determine the phenolic compounds and dry matter content in peel and flesh
Volume 22 (2018)Numéro 1
Darly Rodrigues Pompeu, Audrey Pissard, Hervé Rogez, Pascal Dupont, Marc Lateur & Vincent Baeten
Estimation of phenolic compounds and antioxidant capacity in leaves of fruit species using near-infrared spectroscopy and a chemometric approach
Volume 25 (2021)Numéro 2

>> Auteur