BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Facteur d'impact : 1,087 (2020)

Pierre Dardenne

Juan Antonio Fernández Pierna, Ouissam Abbas, Pierre Dardenne & Vincent Baeten
Discrimination of Corsican honey by FT-Raman spectroscopy and chemometrics
Volume 15 (2011)numéro 1
Juan Antonio Fernández Pierna, Ana Boix Sanfeliu, Boleslaw Slowikowski, Christoph von Holst, Oliver Maute, Lujia Han, Giuseppina Amato, Begoña de la Roza Delgado, Dolores Perez Marin, Gillian Lilley, Pierre Dardenne & Vincent Baeten
Standardization of NIR microscopy spectra obtained from inter-laboratory studies by using a standardization cell
Volume 17 (2013)numéro 4
Valérie Genot, Laurent Bock, Pierre Dardenne & Gilles Colinet
L’intérêt de la spectroscopie proche infrarouge en analyse de terre (synthèse bibliographique)
Volume 18 (2014)numéro 2
Elke Anklam & Pierre Dardenne
Éditorial
Volume 8 (2004)Numéro 4
Philippe Vermeulen, Robert Oger, Michel Martinez, Vincent Baeten & Pierre Dardenne
Development of an Internet-based data explorer for a samples databases: the example of the STRATFEED project
Volume 8 (2004)Numéro 4
Philippe Vermeulen, Vincent Baeten, Pierre Dardenne, Leo van Raamsdonk, Robert Oger, Anne-Sophie Monjoie & Michel Martinez
Development of a website and an information system for an European R&D project : the example of the STRATFEED project
Volume 7 (2003)Numéro 3-4
Gaëtan Van de Laer, Jean-Louis Rolot, Pierre Dardenne & Richard Agneessens
Qualité des pommes de terre : nouvelles méthodes d’évaluation calibrées sur l’analyse sensorielle
Volume 5 (2001)Numéro 3
Pierre Dardenne
Editorial. Authentification des productions agricoles et agro-alimentaires : nouveau challenge analytique
Volume 4 (2000)Numéro 4
Olivier Fumière, Georges Sinnaeve & Pierre Dardenne
L’authentification rapide des poulets de chair sous label : distinction entre poulets issus de souches à croissance lente ou rapide par la spectrométrie dans le proche infrarouge
Volume 4 (2000)Numéro 4
François Piraux & Pierre Dardenne
Microscopie-NIR appliquée aux aliments du bétail
Volume 4 (2000)Numéro 4
Audrey Pissard, Vincent Baeten, Pierre Dardenne, Pascal Dupont & Marc Lateur
Use of NIR spectroscopy on fresh apples to determine the phenolic compounds and dry matter content in peel and flesh
Volume 22 (2018)Numéro 1

>> Auteur