Pierre Dardenne
- Juan Antonio Fernández Pierna, Ouissam Abbas, Pierre Dardenne & Vincent Baeten
- Discrimination of Corsican honey by FT-Raman spectroscopy and chemometrics
- Volume 15 (2011)numéro 1
- Juan Antonio Fernández Pierna, Ana Boix Sanfeliu, Boleslaw Slowikowski, Christoph von Holst, Oliver Maute, Lujia Han, Giuseppina Amato, Begoña de la Roza Delgado, Dolores Perez Marin, Gillian Lilley, Pierre Dardenne & Vincent Baeten
- Standardization of NIR microscopy spectra obtained from inter-laboratory studies by using a standardization cell
- Volume 17 (2013)numéro 4
- Valérie Genot, Laurent Bock, Pierre Dardenne & Gilles Colinet
- L’intérêt de la spectroscopie proche infrarouge en analyse de terre (synthèse bibliographique)
- Volume 18 (2014)numéro 2
- Elke Anklam & Pierre Dardenne
- Éditorial
- Volume 8 (2004)Numéro 4
- Philippe Vermeulen, Robert Oger, Michel Martinez, Vincent Baeten & Pierre Dardenne
- Development of an Internet-based data explorer for a samples databases: the example of the STRATFEED project
- Volume 8 (2004)Numéro 4
- Philippe Vermeulen, Vincent Baeten, Pierre Dardenne, Leo van Raamsdonk, Robert Oger, Anne-Sophie Monjoie & Michel Martinez
- Development of a website and an information system for an European R&D project : the example of the STRATFEED project
- Volume 7 (2003)Numéro 3-4
- Gaëtan Van de Laer, Jean-Louis Rolot, Pierre Dardenne & Richard Agneessens
- Qualité des pommes de terre : nouvelles méthodes d’évaluation calibrées sur l’analyse sensorielle
- Volume 5 (2001)Numéro 3
- Pierre Dardenne
- Editorial. Authentification des productions agricoles et agro-alimentaires : nouveau challenge analytique
- Volume 4 (2000)Numéro 4
- Olivier Fumière, Georges Sinnaeve & Pierre Dardenne
- L’authentification rapide des poulets de chair sous label : distinction entre poulets issus de souches à croissance lente ou rapide par la spectrométrie dans le proche infrarouge
- Volume 4 (2000)Numéro 4
- François Piraux & Pierre Dardenne
- Microscopie-NIR appliquée aux aliments du bétail
- Volume 4 (2000)Numéro 4
- Audrey Pissard, Vincent Baeten, Pierre Dardenne, Pascal Dupont & Marc Lateur
- Use of NIR spectroscopy on fresh apples to determine the phenolic compounds and dry matter content in peel and flesh
- Volume 22 (2018)Numéro 1
>> Auteur