BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Facteur d'impact : 1,087 (2020)

microscopie

Camino Belinchón Crespo, Pascal Veys, Philippe Vermeulen & Vincent Baeten
Definition of key parameters for constructing an online reference micrographs collection of processed animal particles in feed
volume 16 (2012)numéro 4
Juan Antonio Fernández Pierna, Ana Boix Sanfeliu, Boleslaw Slowikowski, Christoph von Holst, Oliver Maute, Lujia Han, Giuseppina Amato, Begoña de la Roza Delgado, Dolores Perez Marin, Gillian Lilley, Pierre Dardenne & Vincent Baeten
Standardization of NIR microscopy spectra obtained from inter-laboratory studies by using a standardization cell
Volume 17 (2013)numéro 4
Mahmoud Trachi, Nassima Bourfis, Salem Benamara & Hassina Gougam
Préparation et caractérisation d’un charbon actif à partir de la coquille d’amande (Prunus amygdalus) amère
Volume 18 (2014)numéro 4
François Piraux & Pierre Dardenne
Microscopie-NIR appliquée aux aliments du bétail
Volume 4 (2000)Numéro 4
Marie-Caroline Lecrenier, Aline Marien, Gilbert Berben, Olivier Fumière, Pascal Veys & Vincent Baeten
Survey of animal by-products in feedingstuffs before the reintroduction of processed animal proteins in aquafeed
Volume 23 (2019)Numéro 4

>> Index de mots-clés