BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Impact factor: 1,235 (2018)

Gilbert Berben

Véronique Ninane, Gilbert Berben, Jean-Michel Romnee & Robert Oger
Variability of the microbial abundance of a kefir grain starter cultivated in partially controlled conditions
volume 9 (2005)numéro 3
Philippe Vermeulen, Jan Sten Jørgensen, Juan Antonio Fernández Pierna, Gilbert Berben & Vincent Baeten
Foreword
volume 13 (2009)numéro spécial
Olivier Fumière, Pascal Veys, Ana Boix, Christoph von Holst, Vincent Baeten & Gilbert Berben
Methods of detection, species identification and quantification of processed animal proteins in feedingstuffs
volume 13 (2009)numéro spécial
Véronique Ninane, Radegonde Mukandayambaje & Gilbert Berben
Probiotiques, aliments fonctionnels et kéfir : le point sur la situation règlementaire en Belgique et sur les avancées scientifiques en matière d'évaluation des effets santé du kéfir
volume 13 (2009)numéro 3
Philippe Vermeulen, Piet Stouten, Leo van Raamsdonk, Jacob de Jong, Jan Sten Jorgensen, Juan Antonio Fernández Pierna, Gilbert Berben & Vincent Baeten
Foreword
Volume 15 (2011)numéro spécial 1
Gilbert Berben, Éric Janssen & Frédéric Debode
Détection, identification et quantification des transgènes dans les aliments par amplification génique
Volume 4 (2000)Numéro 4
Frédéric Debode, Aline Marien, Éric Janssen, Claude Bragard & Gilbert Berben
The influence of amplicon length on real-time PCR results
Volume 21 (2017)Numéro 1
Bernard Pochet, Gilbert Berben & Cédric Vermeulen
Faire évoluer une revue scientifique dans un monde changeant
Volume 22 (2018)Numéro 3
Frédéric Debode, Éric Janssen & Gilbert Berben
Development of PCR screening assays focused on gene-coding sequences for GMO detection
Volume 22 (2018)Numéro 4
Bernard Pochet, Gilbert Berben & Cédric Vermeulen
Developing a scientific journal in a changing world
Volume 22 (2018)Numéro 4
Cédric Vermeulen, Gilbert Berben & Bernard Pochet
Rigour and quality: the secrets behind a scientific journal on the rise
Volume 23 (2019)Numéro 3
Marie-Caroline Lecrenier, Aline Marien, Gilbert Berben, Olivier Fumière, Pascal Veys & Vincent Baeten
Survey of animal by-products in feedingstuffs before the reintroduction of processed animal proteins in aquafeed
Volume 23 (2019)Numéro 4

>> Auteur