BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Impact factor: 1,087 (2020)

Ludivine Lassois

Ludivine Lassois, Jean-Pierre Busogoro & Haïssam Jijakli
La banane : de son origine à sa commercialisation
volume 13 (2009)numéro 4
Cécile Annie Ewané, Philippe Lepoivre, Luc de Lapeyre de Bellaire & Ludivine Lassois
Involvement of phenolic compounds in the susceptibility of bananas to crown rot. A review
volume 16 (2012)numéro 3
Séverin Hatt*, Sidonie Artru*, David Brédart, Ludivine Lassois, Frédéric Francis, Éric Haubruge, Sarah Garré, Pierre M. Stassart, Marc Dufrêne, Arnaud Monty & Fanny Boeraeve
Towards sustainable food systems: the concept of agroecology and how it questions current research practices. A review
Volume 20 (2016)Numéro spécial 1 : AgricultureIsLife
Quentin Guidosse, Patrick du Jardin, Lee J.T. White, Ludivine Lassois & Jean-Louis Doucet
Gabon’s green gold: a bibliographical review of thirty years of research on okoumé (Aucoumea klaineana Pierre)
Volume 26 (2022)Numéro 1
Affi Jean Paul Attikora, Nafan Diarrassouba, Saraka Didier Martial Yao, Caroline De Clerck, Souleymane Silué, Taofic Alabi & Ludivine Lassois
Morphological traits and sustainability of plus shea trees (Vitellaria paradoxa C.F.Gaertn.) in Côte d'Ivoire
Volume 27 (2023)Numéro 4

>> Auteur