BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Factor de impacto: 1,087 (2020)

Christophe Blecker

Benoît Moreau, Georges Lognay, Christophe Blecker, Jacqueline Destain, Pascal Gerbaux, Florence Chéry, Patrick Rollin, Michel Paquot & Michel Marlier
Chromatographic, Spectrometric and NMR Characterization of a New Set of Glucuronic Acid Esters Synthesized by Lipase
Volume 11 (2007)Numéro 1
Wazé Aimée Mireille Alloue, Jacqueline Destain, Hakim Ghalfi, Philippe Thonart, Mario Aguedo, Jean-Paul Wathelet & Christophe Blecker
Les lipases immobilisées et leurs applications
volume 12 (2008)
Caroline Vanderghem, Pascal Bodson, Sabine Danthine, Michel Paquot, Claude Deroanne & Christophe Blecker
Milk fat globule membrane and buttermilks: from composition to valorization
Volume 14 (2010)numéro 3
Nicolas Jacquet, Caroline Vanderghem, Christophe Blecker & Michel Paquot
La steam explosion : application en tant que prétraitement de la matière lignocellulosique
Volume 14 (2010)numéro spécial 2
Dorothée Goffin, Bernard Wathelet, Christophe Blecker, Claude Deroanne, Yves Malmendier & Michel Paquot
Comparison of the glucooligosaccharide profiles produced from maltose by two different transglucosidases from Aspergillus niger
Volume 14 (2010)numéro 4
Brahim Bchir, Souhail Besbes, Jean-Michel Giet, Hamadi Attia & Christophe Blecker
Synthèse des connaissances sur la déshydratation osmotique
Volume 15 (2011)numéro 1
Pauline Sainvitu, Katherine Nott, Gaëtan Richard, Christophe Blecker, Christine Jérôme, Jean-Paul Wathelet, Michel Paquot & Magali Deleu
Structure, properties and obtention routes of flaxseed lignan secoisolariciresinol, a review
volume 16 (2012)numéro 1
Gaoussou Karamoko, Prudent Anihouvi & Christophe Blecker
Évolution des connaissances sur les fonctionnalités de la fraction protéose-peptone du lait : propriétés techno-fonctionnelles et biologiques (synthèse bibliographique)
Volume 17 (2013)numéro 2
Prudent Placide Anihouvi, Sabine Danthine, Gaoussou Karamoko & Christophe Blecker
Les crèmes végétales : une alternative aux crèmes laitières (synthèse bibliographique)
volume 16 (2012)numéro 3
Vlad Mureșan, Christophe Blecker, Sabine Danthine, Emil Racolţa & Sevastiţa Muste
Confectionery products (halva type) obtained from sunflower: production technology and quality alterations. A review
Volume 17 (2013)numéro 4
Aman Paul, Michel Frédérich, Roel Uyttenbroeck, Séverin Hatt, Priyanka Malik, Simon Lebecque, Malik Hamaidia, Krystian Miazek, Dorothée Goffin, Luc Willems, Magali Deleu, Marie-Laure Fauconnier, Aurore Richel, Edwin De Pauw, Christophe Blecker, Arnaud Monty, Frédéric Francis, Éric Haubruge & Sabine Danthine
Grasshoppers as a food source? A review
Volume 20 (2016)Numéro spécial 1 : AgricultureIsLife
Abakoura Barka & Christophe Blecker
Microalgae as a potential source of single-cell proteins. A review
Volume 20 (2016)Numéro 3
Salvator Piccicuto, Christophe Blecker, Jean-Christophe Brohée, Aimée Mbampara, Georges Lognay, Claude Deroanne, Michel Paquot & Michel Marlier
Les esters de sucres : voies de synthèse et potentialités d’utilisation
Volume 5 (2001)Numéro 4
Abdourahamane Balla, Christophe Blecker, Moussa Oumarou, Michel Paquot & Claude Deroanne
Mise au point de pains composites à base de mélanges de farines de sorgho-blé et analyse texturale
Volume 3 (1999)Numéro 2

>> Auteur