Jérôme Degreef
- Simon Dibaluka Mpulusu, Félicien Lukoki Luyeye, André De Kesel & Jérôme Degreef
- Essais de culture de quelques champignons lignicoles comestibles de la région de Kinshasa (R.D. Congo) sur divers substrats lignocellulosiques
- Volume 14 (2010)numéro 3
- Jérôme Degreef, Laurent Demuynck, Assumpta Mukandera, Gudula Nyirandayambaje, Benoît Nzigidahera & André De Kesel
- Wild edible mushrooms, a valuable resource for food security and rural development in Burundi and Rwanda
- Volume 20 (2016)numéro 4
- Jérôme Degreef
- Editorial. Quel avenir pour les Jardins botaniques ?
- Volume 4 (2000)Numéro 3
- Jérôme Degreef, François Malaisse, Jan Rammeloo & Éveline Baudart
- Edible mushrooms of the Zambezian woodland area. A nutritional and ecological approach
- Volume 1 (1997)Numéro 3
- Jérôme Degreef, Bill Kasongo, Elias Niyongabo & André De Kesel
- Edible mushrooms, a vulnerable ecosystem service from African miombo woodlands
- Volume 24 (2020)Numéro 2
>> Auteur